Hej!

Jag heter Anders Holgersson och flyttade 1999 ut till Ängholmen med min familj. Snart införskaffades min första kajak, och efter några paddelturer var jag “såld”. Närheten till naturen, lugnet och den behagliga motionsformen föll mig verkligen i smaken. Det gick inte lång tid, förrän vi ville ha fler kajaker så vi kunde paddla tillsammans. Då föddes tanken på Verkö Kajak! Nu har vi haft verksamhet sedan 2005, och det blir bara roligare och roligare. Jag satsar hela tiden på bra kvalitet, och varumärken som Zegul, Prijon, Hiko, Kokatat, Thule, Silva m.fl. borgar för detta. Kanske lite dyrare än vissa andra märken, men ytterst få reklamationer.

Min målsättning är att alltid ha fräscha kajaker/övrig utrustning i uthyrningsverksamheten, så därför är all utrustning av senare årsmodell.

Funderar du på att köpa en kajak, finns det alltid många modeller att provpaddla. Först efter en ordentlig paddeltur, kan du avgöra om kajaken passar dig. Du kan även prova/låna olika paddlar, så du hinner testa ordentligt.

Jag önskar verkligen att fler får uppleva tjusningen med paddling. Många tror att det är väldigt svårt och farligt att paddla havskajak, men väljer du bra utrustning och rätt tillfälle så fungerar det för de flesta.
Tänk dig själv en tidig morgon, spegelblankt vatten, solen skiner, du glider fram nästan ljudlöst, du kan se rådjur och sjöfågel och du fikar på bästa stället. Livet blir inte så mycket bättre!!

För mig öppnades en ny värld vid 45 års ålder, och jag njuter varje gång jag sjösätter min kajak. Nu fyller jag snart 70!!!, och paddlingen är fortfarande lika skön. Häftigt!

Gamla som nya kunder är hjärtligt välkomna till årets säsong!

Här ser du hela familjen ute på paddeltur i sommar, främst dottern Ida, sedan Pia, Marcus, Anton och Anders.